Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- manteca para enmantecar el molde
-
80
g de xilitol
of 150 g de eritritol - 200 g de almendras enteras con piel
-
1
pellizco de sal
of 1 pellizco de cremor tártaro - 6 huevos separados
-
1
cucharadita extracto de almendras
of 1 cucharadita de extracto de vainilla
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 678 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Mousse de chocolate
3h 10min
Magdalenas de nueces pecán
30 Min
Block de avellanas y cacao
2 godz. 25 min
Trufas de almendra y cacao
25 Min
Torta de almendras
1 Std. 10 Min
Lomo con mayonesa de chimichurri
40 Min
Mini albóndigas con salsa de hongos
1 Std. 10 Min
Brownies proteicos
30 Min
Pancitos keto
1 Std. 5 Min
Pan de nuez
1 Std. 5 Min