Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g maíz pisado blanco (previamente remojado durante 24 hs)
- 700 g de agua
- 70 g de porotos blancos secos (previamente remojado durante 24 hs)
- 150 g de cebolla de verdeo
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de maíz
- 100 g de panceta ahumada cortada en cubos
- 200 g de carne de ternera nalga o roast beef, cortada en cubos de 3 x 3 cm
- 200 g de bondiola de cerdo cortada en cubos de 3 x 3 cm
- 1 patita de cerdo (aprox.150 g) (opcional)
- 150 g de vino blanco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de ají molido
- 1 ½ cucharadita de sal
- 40 g de extracto de tomate
- 1 cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 chorizo (aprox. 150 g)
- 500 g de agua o hasta llegar a la marca max. del vaso
- 150 g de zapallo en cubos
- 250 g de agua hirviendo, o hasta llegar a la marca max. del vaso
- perejil fresco picado, para decorar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2304 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Manteca de maní y mantecol
2h 20min
Tarta Pascualina
1 godz. 30 min
Helado de palta y banana
5min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Solomillo de cerdo con coleslaw
55min
Guiso vegetariano de invierno
40min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1 godz.
Humita
50 Min
Budín de mandarinas
55min
Ñoquis de papa
1 godz. 30 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 godz.