Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 500 g de harina 0000
- 150 g de agua
- 100 g de manteca en trozos
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 200 g de queso provolone en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de morrón rojo en trozos
- 1 diente de ajo (optioneel)
-
400
g de hojas de acelga (lavadas y escurridas)
of 400 g de hojas de espinaca frescas (lavadas y escurridas) - 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 100 g de pasas de uva sin semilla, previamente hidratadas en agua templada (optioneel)
- 2 huevos duros picados
- 100 g de aceitunas negras sin carozo cortadas en cuartos
Armado
- harina un poco para espolvorear
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 892 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40 min
Tarta Pascualina
1 godz. 30 min
Fainá
2hod. 25min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Bizcochuelo de vainilla
40 min
Empanadas de carne
1 Std. 50 Min
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Budín de naranja
1h
Salsa criolla
5 Min
Budín de mandarinas
55 min
Tortas fritas
1h 5min