Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
manteca para enmantecar el molde
of aceite de coco para aceitar el molde - 100 g de semillas de girasol
- 100 g de semillas de zapallo
- 100 g de semillas de lino
- 50 g de semillas de sésamo
- 100 g de nueces peladas
- 6 huevos
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- ½ cucharadita sal
- 150 g de agua tibia
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Manteca de maní y mantecol
2 Std. 20 Min
Manteca de almendras
1 Std. 10 Min
Magdalenas de parmesano y hierbas
20 Min
Torta de chocolate y nuez
30min
Magdalenas de nueces pecán
30min
Pan nube de palta
45min
Crackers de semillas
50min
Manteca clarificada o ghee
35min
Helado de palta y banana
5 Min
Budín de naranja
1 Std.
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50min