Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 150 g de almendras crudas sin piel
- 1 cucharadita de sal marina
- 2 cucharadas de hojas de perejil fresco
- 1 cucharada de tomillo fresco (optioneel)
-
115
g de manteca fría en trozos
of 100 g de aceite de coco fría en trozos - 90 g de harina de coco
Relleno
- 450 g de puerros en trozos
- 50 g de manteca en trozos
- 500 g suprema de pollo, sin piel en trozos (2 cm)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de harina de coco
- 130 g de agua
- 60 g de crema
-
1
cucharada de concentrado casero de caldo de pollo
of 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Budín de mandarinas
55min
Salsa criolla
5min
Bondiola con salsa de vino tinto
1hod.
Tarta Pascualina
1ωρ. 30 λεπτ.
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1hod. 25min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Tarta soufflé de espinaca
1hod.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1ωρ. 40 λεπτ.
Pastel de papa
1h 10 min
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1hod. 25min
Bondiola con cremoso de batata
1hod. 20min