![Peceto al vapor con salsa de tomate Peceto al vapor con salsa de tomate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a5209bc7-01ea-4b18-8095-fb6cef69d2b6/Derivates/fd1b5386-274c-41fa-b85b-0828e24b53df.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peceto
- 1000 g de carne peceto en un trozo
- 2 cucharadas de mostaza
- 1 cucharada de orégano fresco
- 1 cucharada de hierbas frescas variadas
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 1 diente de ajo
- 300 g de cebollas en cuartos
- 1 morrón rojo (150 g aprox) o una mitad roja y una verde en cuartos
- 200 g de zanahorias en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 750 g de tomates en mitades
- 750 g de agua
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1635 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Tarta Pascualina
1h 30min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 Std.
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Puchero
1 Std.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40 min
Soufflé de calabaza
1 Std.
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1h 45min
Budín de mandarinas
55min
Salsa criolla
5 min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min