Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peceto
- 2 cucharadas de mostaza
- 1000 g de carne peceto en un trozo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharada de orégano fresco
- 1 cucharada de hierbas frescas variadas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 1 diente de ajo
- 300 g de cebolla en cuartos
- 150 g de morrón rojo o una mitad roja y una verde en cuartos
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 750 g de tomates en mitades
- 750 g de agua
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1635 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Tarta de jamón, queso y tomate
1 godz. 10 min
Ensalada tibia de chauchas con huevo poché
40min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Lomo a la mostaza
1h 45min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min
Budín de mandarinas
55min
Budín de naranja
1 godz.
Salsa criolla
5min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 godz.
Bondiola con salsa de vino tinto
1 godz.