Bondiola con salsa de vino tinto

Bondiola con salsa de vino tinto

3.4 28 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 portions

Ingrediënten

  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
  • 150 g de vino tinto
  • 30 g de azúcar
  • 130 g de agua
  • 1 cubito de caldo de carne
    1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
  • 2 cucharadas de maicena
  • 20 g de manteca

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 29 g
Calorieën 3153 kJ / 754 kcal
Vetten 69 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...