![Bondiola con salsa de vino tinto Bondiola con salsa de vino tinto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6320b648-48b8-4f45-87f2-7cb0453cad3b/Derivates/1a592138-486a-4c8b-a7be-1d2c51c6349f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
- 150 g de vino tinto
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
-
1
cubito caldo de carne
of 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 20 g de manteca
- 2 cucharadas de maicena
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3153 kJ / 754 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 69 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1h 25min
Soufflé de calabaza
1 Std.
Goulash
1 Std.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 Min
Pastel de carne y calabaza
1 Std.
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1 godz. 45 min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Bondiola con cremoso de batata
1 godz. 20 min
Empanadas de carne
1 godz. 50 min