Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de garbanzos secos
- 380 g de agua
- 60 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- 2 cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado sin piel y en bastones de 2x5 cm
- 20 g de cebolla
- 450 g de pulpa de calabaza pelada y en trozos de 2-3 cm
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1268.3 kJ / 302.8 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 485.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburguesa de pollo con quinoa y chía
45min
Hamburguesa de merluza y gambón
10 Min
Hamburguesas de bacalao
30min
Hamburguesas de calabacín con salsa tzatziki (HESTAN CUE)
40min
Hamburguesa de salmón
20 Min
Barritas de pescado y patatas
2h
Hamburguesas crujientes de quinoa con puré de aguacate
1 Std. 30 Min
Nuggets de pollo al horno
1 Std.
Falafel de judías blancas y chía con salsa de yogur y limón
50min
Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo
40min
Crêpes de zanahoria con salsa de tomate
1 Std.
Albóndigas de pavo con judías blancas
30min