Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de filetes de pescado blanco, en cubos (1 cm, p.ej. sierra, huachinango, robalo, lenguado o cazón)
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- 200 g de jugo de limón recién exprimido
- 210 g de jitomate guaje, en cuartos y sin semillas (aprox. 2 piezas)
- 100 g de cebolla morada, en trozos
- 150 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de orégano seco, o al gusto (optioneel)
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 1 aguacate, maduro y en cubos (1 cm)
-
tostadas, para servir
of galletas saladas, para servir - limones, los necesarios para servir, en cuartos
- de salsa picante roja, p.ej. Tabasco, Valentina o Botanera
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2372 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 Min
Picadillo con rajas
25min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Salpicón de res
1 Std.
Arroz primavera
40 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Bisteces a la mexicana
30 Min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 Min
Pescado a la diabla
30 Min
Tostadas de rajas con pollo
40 Min
Pescado empapelado al chile serrano
30 Min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 Min