Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de arroz jazmín
- 20 g de aceite vegetal
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de bistec de res, seque la carne con toallas de papel y luego corte en tiras (1 cm x 3-4 cm)
- 430 g de agua y un poco más
- 150 g de floretes de brócoli (aprox. 2 cm)
- 40 g de salsa de soya, baja en sodio
- 10 g de salsa de soya obscura
- 50 g de salsa de ostión
- 50 - 60 g de brotes de bambú enlatados, escurridos y en tiras
- 5 g de aceite de ajonjolí
- 1 cdita de jengibre en polvo
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- cebolla cambray, en rodajas (1 mm), para decorar
- hojuelas de chile seco, para decorar (optioneel)
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 6615.8 kJ / 1581.2 kcal
- Eiwitten
- 82.9 g
- Koolhydraten
- 221.8 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 5952.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con pollo al jengibre con salsa de cacahuate
1h
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Arroz con camarones estilo Cantonés TM6
50min
Entomatadas de pollo
40min
Sándwiches de ensalada de pollo
50min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Adobo con carne
50min
Sopa de fajitas de pollo
50min
Puré de papa y poro
40min