Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
-
100
g de hongos porcini frescos, en rebanadas
of 30 g de hongos porcini deshidratados, remojados en agua caliente por 20 minutos, escurridos - 1 ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1200 g de agua
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Arroz blanco con verduras
40 min
Salsa de jitomate
40 min
Pescado empapelado con verduras
1h 15 min
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Pasta con frijoles
35 min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Pechugas rellenas en salsa de champiñones
1h
Guarnición de verduras
40 min
Salpicón de res
40 min
Arroz en caldo de jitomate
30 min