Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 steaks de boeuf (env. 180-200 g chacun, 3 cm d’épaisseur)
- 2 c. à café de sel
- ¾ c. à café de poivre moulu
- 4 brins de thym frais
- 1400 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
- 50 g d'échalotes
- 1 - 2 brins d'estragon frais
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 200 g de beurre, en morceaux et 1 c. à soupe pour saisir les filets
- 4 jaunes d'oeufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2926 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 93 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10 min
Poitrine de dinde Sous vide
Geen beoordelingen
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45min
Margarita
10 min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50 Min
Bellini à la pêche
5min
Filet de porc chimichurri et sa salade de riz tiède
13hod. 20min
Macarons français à la confiture de bleuets (Métrique)
1 Std. 30 Min
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)
2h
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 min
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30min