Compatibele versies
Steak de filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux aux fines herbes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- ½ c. à soupe de feuilles de persil, frais
- ¼ c. à soupe de feuilles de thym frais
- ½ c. à café d'origan séché
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre salé, mou
- 2 steaks de filet de bœuf (env. 180–200 g, 3 cm d’épaisseur)
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre, moulu
- 2 feuilles de laurier, sèches
- 1850 g d'eau
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1415.5 kJ / 1753 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Viande hachée
35 min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 min
Spaghettis à la carbonara
30 min
Boulettes sur purée Parmentier
1h
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Geen beoordelingen
Viande de porc glacée accompagnée de nouilles de riz
1h 20 min
Stroganoff
45 min
Sauce hollandaise
15 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Parmesan râpé
5 min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1h