Solomillo de ternera con puré de batata y salsa a la pimienta verde al vacío

Solomillo de ternera con puré de batata y salsa a la pimienta verde al vacío

3.4 7 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 raciones

Ingrediënten

  • 1600 g de agua
  • 30 g zumo de limón
  • 3 - 4 pellizcos de sal
  • 4 medallones de solomillo de ternera de 3 cm de grosor (200 g c/u)
  • 40 g de cebolla en mitades
  • 70 g de mantequilla en trozos
  • 80 g de Marsala
  • 1 cucharadita de extracto de buey
  • 600 g de batatas en trozos (2-3 cm)
  • 100 g de nata (35% de grasa)
  • 1 - 2 cucharaditas de granos de pimienta verde escurridos
  • 1 - 2 cucharadas salsa de soja
  • ½ cucharadita de jengibre molido
  • ½ cucharadita de ajo en polvo
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 891 mg
Eiwitten 46 g
Calorieën 2770 kJ / 660 kcal
Vetten 31 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 18 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...