Compatibele versies
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 300 g de rabillo de ternera (en un trozo de Ø 5-6 cm) salpimentada
- 500 g de agua
Salsa de atún
- 100 g de aceite de girasol
- 30 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 cucharaditas de alcaparras (y algunas más para servir)
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 25 g de agua
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2917 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 32.58 g
- Koolhydraten
- 0.02 g
- Vetten
- 63.05 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Solomillo de ternera al estilo tailandés - Tailandia
25min
Helado de sabayón
8 godz. 15 min
Galletas de queso y jitomate deshidratado
4 godz.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Sabayón
15min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4 godz.
Gulash y buñuelos de pan con guarnición de lombarda
2h
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Pesto de tomates secos
5 Min
Sabayón
15min