Compatibele versies
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 300 g de rabillo de ternera (en un trozo de Ø 5-6 cm) salpimentada
- 500 g de agua
Salsa de atún
- 100 g de aceite de girasol
- 30 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 cucharaditas de alcaparras (y algunas más para servir)
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 25 g de agua
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2917 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 32.58 g
- Koolhydraten
- 0.02 g
- Vetten
- 63.05 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Tapenade
10 Min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4h
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 Min
Cannelés de chocolate
26 Std.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Ternera Stroganoff
1 Std.
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1h 40min
Pavlova
5 Std. 20 Min