Mezcla de harinas sin gluten para repostería

Mezcla de harinas sin gluten para repostería

4.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
600 g

Ingrediënten

  • 100 g de almendras crudas sin piel
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 200 g de fécula de maíz certificada sin gluten

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 5.3 mg
Eiwitten 9.7 g
Calorieën 1671 kJ / 399 kcal
Vetten 10.3 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 68.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...