Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 doradas en lomos, sin piel ni espinas (aprox. 800 g)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 20 - 30 g de zumo de lima
- 30 - 40 g de zumo de limón
- 1 ramillete de cilantro fresco (30-40 ramitas)
- 150 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de calabacín con piel y en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento amarillo en trozos
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 20 g de tequila (optioneel)
- 1 cucharada de piel de naranja rallada (solo la parte naranja)
- 1 cucharada de piel de limón rallada (solo la parte amarilla)
- ½ cucharada de piel de lima rallada (solo la parte verde)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1014 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Sopa picante de coco y langostinos
30min
Poke bol de atún, aguacate y salsa wasabi
45min
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Brochetas de salmón con salsa de coco y albahaca
30min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1h
Brochetas de pollo tandoori y anacardos
2 godz. 45 min
Solomillo de atún marinado en miso
30min
Ceviche de pulpo
10min
Poke bol de salmón y mango
40min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40min
Pato Pekín - China
1h 30min