Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 doradas en lomos, sin piel ni espinas (aprox. 800 g)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 20 - 30 g de zumo de lima
- 30 - 40 g de zumo de limón
- 1 ramillete de cilantro fresco (30-40 ramitas)
- 150 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de calabacín con piel y en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento amarillo en trozos
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 20 g de tequila (optioneel)
- 1 cucharada de piel de naranja rallada (solo la parte naranja)
- 1 cucharada de piel de limón rallada (solo la parte amarilla)
- ½ cucharada de piel de lima rallada (solo la parte verde)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1014 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1h 20min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1 godz. 10 min
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20min
Shabu shabu (fondue japonesa)
30min
Tiradito de lubina
15 Min
Solomillo de atún marinado en miso
30min
Tartar de buey
10 min
Curry picante de pollo al ron con arroz basmati para dos
45min
Ceviche de pulpo
10 min
Ceviche de salmón
10 min