Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 400 g de hojas de acelgas en trozos
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar (optioneel)
- 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 200 - 250 g de agua
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 1 cucharadita de cilantro fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 614 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 7.49 g
- Koolhydraten
- 13.21 g
- Vetten
- 7.11 g
- Vezels
- 7.04 g
Alternatieve recepten
Sopa de garbanzos con espinacas
30min
Guiso de verduras de raíz
1h 40min
Moussaka de lentejas
2h 20min
Soya texturizada a la Vizcaína
1 godz. 10 min
Coditos con acelgas y aceitunas
30min
Ensalada templada de lentejas, coliflor y judías
30min
Habas de soja y arroz con tomate al curry
3h
Lentejas con kale
30min
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45min
Lentejas verdinas estofadas con verduras a la cúrcuma
8 Std. 40 Min
Sopa de apio con patata
35min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min