Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 400 g de hojas de acelgas en trozos
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar (optioneel)
- 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 200 - 250 g de agua
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 1 cucharadita de cilantro fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 614 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 7.49 g
- Koolhydraten
- 13.21 g
- Vetten
- 7.11 g
- Vezels
- 7.04 g
Alternatieve recepten
Garbanzos a la catalana
35 min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Lentejas con kale
30 min
Lentejas verdinas estofadas con verduras a la cúrcuma
8 Std. 40 Min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 min
Chile vegetariano
1h 5min
Crema de judías pintas y espinacas
30 min
Guiso de verduras de raíz
1 Std. 40 Min
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50 Min
Guiso de invierno
40min
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45 min