Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lentejas pardinas (puestas a remojo durante 1 hora)
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
-
200
g de castañas crudas enteras peladas
of 120 g de castañas secas peladas (hidratadas durante 24 horas) - 3 ramitas de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1200 de agua
- 2 pastillas de caldo de verduras
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 591 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de zanahoria, naranja y jengibre (La soupe des amoureux)
25min
Crema de espinacas y quesitos
30 min
Crema de brócoli
30 min
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1 godz.
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema florentina (de espinacas)
45 min
Sopa de lentejas rojas con calabaza y romero
45 min
Crema de acelgas y piñones
45 min
Crema de lechuga
40min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Sopa de manzana y apio
45 min
Sopa de espinacas y patata con flan salado
45 min