Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 400 - 450 g de coles de Bruselas congeladas
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 4 filetes de rodaballo (600-800 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2365 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 47.96 g
- Koolhydraten
- 9.82 g
- Vetten
- 37.17 g
- Vezels
- 5.42 g
Alternatieve recepten
Crema de coliflor y brócoli
40 min
Salmón con salsa de naranja
25 min
Dorada a la catalana
30 min
Gratén de lubina, brócoli y lactonesa
35 min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 min
Menú: Sopa de verduras - Lubina a la espalda con patatas para dos
45 min
Salteado de chipirones con kale
30 min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1 godz. 30 min