Rodaballo con coles de Bruselas

Rodaballo con coles de Bruselas

4.3 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 raciones

Ingrediënten

  • 250 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
  • 400 - 450 g de coles de Bruselas congeladas
  • 150 g de dados de beicon ahumado
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 30 g de vino dulce Pedro Ximénez
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida
  • 4 filetes de rodaballo (600-800 g)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 47.96 g
Calorieën 2365 kJ / 566 kcal
Vetten 37.17 g
Vezels 5.42 g
Koolhydraten 9.82 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...