Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 400 - 450 g de coles de Bruselas congeladas
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 4 filetes de rodaballo (600-800 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2365 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 47.96 g
- Koolhydraten
- 9.82 g
- Vetten
- 37.17 g
- Vezels
- 5.42 g
Alternatieve recepten
Berenjenas a la parmesana
1 Std.
Hinojo con tomates y aceitunas
45 Min
Coles de Bruselas a la mostaza
20 Min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 Min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 Min
Ragú de salmón en salsa de alcaparras
50 Min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1 Std. 10 Min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 Min
Hinojo "a la parmesana"
1 Std. 25 Min
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40 Min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 Min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1 Std. 30 Min