Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa yakitori
- 100 g de salsa de soja japonesa
- 75 g de mirin
- 50 g de sake
- 35 g de azúcar
-
30
g de zumo de limón
of 30 g de vinagre de arroz
Brochetas
- 400 g de contramuslo de pollo sin piel ni huesos
-
1
ramillete de cebolletas rectas tiernas (en trozos de 4 cm)
of 4 puerros pequeños (en trozos de 4 cm) -
2
pellizcos de ito togarashi (optioneel)
of 2 pellizcos de condimento de chile en polvo (optioneel) - 4 trozos de limón en gajos para servir (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 933.8 kJ / 223.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasi Goreng
50 Min
Ternera teriyaki con arroz
1h 40min
California roll - Japón
1hod.
Bento tonkatsu (cerdo empanado)
1hod.
Temaki sushi
1hod.
Bao buns de cerdo
2hod.
Shabu shabu (fondue japonesa)
30 min
Dim sum 'Shao mai'
2hod.
Poke bol de salmón y mango
40 Min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25min
Bao buns sin gluten con pollo en salsa hoisin
2hod.
Bao buns de secreto ibérico
2hod. 30min