Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa yakitori
- 100 g de salsa de soja japonesa
- 75 g de mirin
- 50 g de sake
- 35 g de azúcar
-
30
g de zumo de limón
of 30 g de vinagre de arroz
Brochetas
- 400 g de contramuslo de pollo sin piel ni huesos
-
1
ramillete de cebolletas rectas tiernas (en trozos de 4 cm)
of 4 puerros pequeños (en trozos de 4 cm) -
2
pellizcos de ito togarashi (optioneel)
of 2 pellizcos de condimento de chile en polvo (optioneel) - 4 trozos de limón en gajos para servir (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 933.8 kJ / 223.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki
40min
Bibimbap (plato completo coreano)
1 Std. 10 Min
Ternera teriyaki con arroz
1h 40min
Shabu shabu (fondue japonesa)
30min
Bento tonkatsu (cerdo empanado)
1 Std.
Solomillo de atún marinado en miso
30min
Bocadillos de ternera (Banh mi) - Vietnam
1 Std. 15 Min
Chop suey de gambas
1 Std.
Nasi Goreng
50min
Sopa de fideos japoneses
1 Std. 15 Min
Fideos yakisoba con gambas
30min
California roll - Japón
1 Std.