Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 100 g de aceite de oliva
- 30 g de queso parmesano
- 2 dientes de ajo
- 10 - 12 hojas de albahaca fresca
Sopa
- 30 g de cebolleta
- 3 dientes de ajo
- 20 g de bulbo de hinojo
- 10 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate maduro en dados (2 cm)
- 100 g de zanahoria en dados (2 cm)
- 100 g de calabacín con piel, en dados (2 cm)
- 100 g de guisantes (frescos o congelados)
- 100 g de judías verdes frescas en trozos (2-3 cm)
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1200 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 75 g de fideos de fideuá
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1338 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa juliana con verduras frescas
40 Min
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40 Min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1 Std. 50 Min
Sopa minestrone
35 Min
Sopa minestrone con pasta
45 Min
Potaje de repollo con restos del cocido
40 Min
Sopa de judías blancas y verduras
40 Min
Sopa con tropezones versátil
50 Min
Sopa de cebada con verduras
55min
Sopa armenia de repollo
50 Min
Caldo escocés (Scotch broth)
1 Std.
Sopa asiática de verduras con tofu
1 Std. 30 Min