Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 puerro (solo la parte blanca) en rodajas (100 g)
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- 100 g de patata pelada en trozos
- 200 g de lechuga (preferiblemente las hojas verdes) troceada
-
500
g de caldo de ave
of 500 g de agua con 2 cucharaditas de sal - 1 pellizco de pimienta molida
- 4 quesitos en porciones
- hojas de perejil fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 843 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 4.28 g
- Koolhydraten
- 8.09 g
- Vetten
- 16.91 g
- Vezels
- 2.32 g
Alternatieve recepten
Crema de coliflor y brócoli
40min
Crema de pimiento rojo y jengibre
50 Min
Crema florentina (de espinacas)
45 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 Min
Crema de acelgas y piñones
45 min
Crema de escarola con queso feta
35 min
Crema de espinacas y quesitos
30 min
Crema con espinacas
25min
Crema de canónigos
20 min
Sopa de apio con patata
35 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Sopa de garbanzos con espinacas
30 min