Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 200 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 90 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- ½ Bund gemischte Kräuter, frisch (z. B. Petersilie, Basilikum, Thymian, Oregano), abgezupft
- 200 g Feta, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 10 g Crema di Balsamico
- ½ TL Chiliflocken
- ½ TL Pfeffer
- 120 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 120 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3201 kJ / 765 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 godz. 20 min
Tomatenstrudel mit Reis
45 min
Überbackene Risoni mit Gemüse
1h 30min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1 godz.
Gemüse-Döner
40min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1 godz.
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2 godz.
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45 min
Süßkartoffeln mit mexikanischer Füllung
1h 30min
Bubble-up-Pizza
1h 40min