![Chilorio Chilorio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0777fedc-cacb-4879-9af9-6cb5b8c0db9a/Derivates/3b9d9f3e-9ad0-4fde-b78d-860db57dc21d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de chiles anchos, sin tallo ni semillas
- 30 g de chile pasilla, sin tallo ni semillas
- 65 g de agua caliente
-
750
g de lomo de cerdo, en trozos (5 cm)
of 750 g de pierna de cerdo, en trozos (5 cm) - 250 g de jugo de naranja, recién exprimido
- 300 g de agua
- 130 g de cebolla, en trozos
- 5 dientes de ajo, pelados
- 1 cdita de orégano seco
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 - 1 ½ cditas de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
35
g de vinagre de manzana
of 35 g de vinagre blanco - 30 g de manteca de cerdo
- tortillas de harina
- ensalada mixta, para servir
- jitomate, en rebanadas para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3204 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 958 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisteces con papas en pasilla
1h 15 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Chorizo norteño
30 min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h
Pierna de cerdo colorada
1h
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30 min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1 Std. 20 Min
Cochito
50 min
Adobo con carne
50 min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Salsa martajada
50 min
Tacos al pastor chilangos
40 min