Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
chile ancho, desvenado y
en trozos - 1 tortilla, en trozos
- 10 g aceite vegetal
- 1900 g de agua
- 60 g de vinagre de manzana
- 1000 g de pancita de res, limpia y en trozos de 5 cm
- 200 g de huesos de res
- 200 g hueso de res, chamorro o tobillo
- cebolla
- de ajo
- de orégano
- de hierbabuena fresca
- sal, al gusto
Para servir
- cebolla, picada
- chile de árbol seco
- orégano seco
- limones, en cuartos
- aguacate, en trozos
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 1800.8 kJ / 430.4 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 387.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 dk
Salsa martajada
50min
Chorizo norteño
30 dk
Cochito
50min
Chilorio
1sa
Chicharrón en salsa verde
35 dk
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 dk
Pollo con mole TM6
1sa
Chicharrón en salsa verde
35 dk
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Chicharrón en salsa verde
25 dk
Tamales de pollo y salsa verde
2 Std.