![Menudo de res rojo Menudo de res rojo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d5c165f22929318f4316875687c9d9e8/Derivates/8ffd709b8e4aae98c206bf7485aae68bb2c9bec8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
chile ancho, desvenado y
en trozos - 1 tortilla, en trozos
- 10 g aceite vegetal
- 1900 g de agua
- 60 g de vinagre de manzana
- 1000 g de pancita de res, limpia y en trozos de 5 cm
- 200 g de huesos de res
- 200 g hueso de res, chamorro o tobillo
- cebolla
- de ajo
- de orégano
- de hierbabuena fresca
- sal, al gusto
Para servir
- cebolla, picada
- chile de árbol seco
- orégano seco
- limones, en cuartos
- aguacate, en trozos
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 1800.8 kJ / 430.4 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 387.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Margarita con escarcha de cítricos
30 Min
Caldo de camarón
40 Min
Chile en nogada
3h
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 Min
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1h 30min
Cochito
50 Min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5h
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Muslos de pollo en adobo con nopales TM6
45min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Cochinita Pibil Demo
15 Min