Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
chile ancho, desvenado y
en trozos - 1 tortilla, en trozos
- 10 g aceite vegetal
- 1900 g de agua
- 60 g de vinagre de manzana
- 1000 g de pancita de res, limpia y en trozos de 5 cm
- 200 g de huesos de res
- 200 g hueso de res, chamorro o tobillo
- cebolla
- de ajo
- de orégano
- de hierbabuena fresca
- sal, al gusto
Para servir
- cebolla, picada
- chile de árbol seco
- orégano seco
- limones, en cuartos
- aguacate, en trozos
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 1800.8 kJ / 430.4 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 387.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorizo norteño
30 Min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5h
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Tamales Chiapanecos
2 Std. 30 Min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 Min
Lonches bañados tipo Gemma
55 Min
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min