Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 250 g de agua
- 40 g de setas shiitake secas
- 5 g de jengibre fresco en trozos
- 50 g de cebolleta recta en rodajas (5 mm)
- 40 g de zanahoria en trozos
-
100
g de repollo en trozos
of 100 g de kale en trozos - 20 g de salsa de soja
- 1 cucharadita de azúcar
Salsa
- 20 g de cebolleta recta en rodajas
- 5 g de jengibre fresco en trozos
- 40 g de miel
- 30 g de salsa de soja
- 10 g de aceite de sésamo tostado
- 30 g de vinagre de arroz
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
Montaje y terminación
- 26 obleas para gyoza congeladas (descongeladas)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 212 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 112.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menestra thai con salsa de ostras y arroz jazmín
45 min
Nigiri sushi
1h
Poke bol de atún, aguacate y salsa wasabi
45 min
Noodles con setas, brotes de soja y tomates cherry para dos
15min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1sa 35 dk
Ramen coreano con tofu
8h 50min
Gyozas con gambas
1h 45 min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1h
Bao buns vegetarianos
40 min
Tataki de atún
30 min
Fideos salteados con setas y verduras (Chow mein vegetariano) - China
1h
Maki sushi
1h