Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 250 g de agua
- 40 g de setas shiitake secas
- 5 g de jengibre fresco en trozos
- 50 g de cebolleta recta en rodajas (5 mm)
- 40 g de zanahoria en trozos
-
100
g de repollo en trozos
of 100 g de kale en trozos - 20 g de salsa de soja
- 1 cucharadita de azúcar
Salsa
- 20 g de cebolleta recta en rodajas
- 5 g de jengibre fresco en trozos
- 40 g de miel
- 30 g de salsa de soja
- 10 g de aceite de sésamo tostado
- 30 g de vinagre de arroz
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
Montaje y terminación
- 26 obleas para gyoza congeladas (descongeladas)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 212 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 112.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pad thai de langostinos
30min
Arroz blanco para sushi (Cocción de arroz)
1h 15min
Nigiri sushi
1h
Maki sushi
1h
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45min
Ramen vegano
1h
Sopa de fideos japoneses
1h 15min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1h
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35min
Rollitos fríos con salsa de cacahuetes (Goi cuon) - Vietnam
20min
Maki sushi de aguacate y salmón (Japón)
1h
California roll - Japón
1h