Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Wasser
- 15 g frische Germ
- 1 Prise Zucker
- Rapsöl oder Kokosöl zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 5 Eier (Größe M)
- 2 ½ TL Salz
- 40 g Olivenöl, etwas mehr zum Einölen der Finger
- 500 g Lauch, gewaschen
- 100 g Frühstücksspeck, in Scheiben
- 500 g Sauerrahm
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1949 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 424 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurzelschmarrn aus dem Ofen mit Sauerrahmdip
50min
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40min
Pikanter Reisauflauf mit Gemüse und Mozzarella
1h 20min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1h
Rhabarber-Streuselkuchen
1 Std. 10 Min
Bunte Ofen-Tortilla
1 Std. 10 Min
Sauerkrautstrudel
1 Std. 40 Min
Heidelbeer-Zitronen-Zopf
3 Std.
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Flammkuchen mit Kürbis, Birne und Schinken
2h 30min
Gotl-Zopf
2h 15 min.
Schneller Apfelkuchen
1h 30min