Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g d'eau
- 1 pincée de sucre en poudre
-
1
sachet de levure boulangère sèche (8 g)
of 25 g de levure boulangère fraîche -
500
g de farine de petit épeautre
of 500 g de farine de blé - 60 g d'huile d'olive, et 2 filets d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 1 oignon violet, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- 1 oignon blond, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- fleur de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1295 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza aux blettes et au citron
25h 50min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Naans au chou-fleur épicé, dip à la feta et tahini au thé matcha
1h 20min
Fatayer au fromage et menthe
2 Std.
Empanadas au poulet, épinards et raisins secs
1h 15min
Focaccia au brocoli-rave
2h 10min
Pain libanais épicé
3h 30min
Falafels
24 godz.
Fatayers aux épinards
2 godz. 5 min
Rekakats libanais
45min
Fatayers aux épinards
1h 40min
Petits pains farcis au porc (baozi)
2h 15min