Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 180 g di chicchi di grano
- 120 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di cremor tartaro
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 350 g di sedano rapa, pelato e a pezzi
- 100 g verza a pezzi
- 10 g di burro
- burro q.b.
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- ½ mazzetto di aneto fresco, gli aghi lavati
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate
- 2 uova
- 150 g di formaggio fresco spalmabile
- 150 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di zenzero secco macinato
- 200 g di filetti di salmone fresco
- 1 cucchiaio di semi di sesamo bianchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1488 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur alle verdure e menta
35 Min
Gnocchi bicolore
2h
Empanadas vegetariane
1 Std. 30 Min
Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
1h 5min
Crumble alle prugne
1 Std.
Tortini di quinoa
1 Std.
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40 Min
Zucca Acorn gratinata
2h
Biscotti dolci mandorle e cavolo riccio
1 Std.
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2 Std. 10 Min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 Min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 Min