Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g di pomodorini ciliegia
- 20 g di zucchero di canna
- 30 g di vino rosso
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di dragoncello, secco
- 1 pizzico di paprica piccante
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di sedano, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di cetriolo, a pezzi
- 10 - 16 foglioline di basilico fresco
- 4 - 8 cucchiai di yogurt naturale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 348 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Aperitivo analcolico al cetriolo e zenzero
15min
Purè di fagioli alla paprika
25 min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50min
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1h
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 godz. 10 min
Canapè di anguria con feta e noci
20 Min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 Std. 30 Min