Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 100 - 200 g de lard fumé, coupé en lardons
- 800 g de viande de bœuf, coupée en cubes (2-3 cm) (de préférence gîte, paleron, collier ou joue)
-
15
g de fécule de maïs (optioneel)
of 15 g de farine de blé (optioneel) - 250 g de vin rouge, de préférence corsé
- 150 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni (laurier, thym et persil)
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1420 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
-
Choix des portions - Best of 100 recepten, Frankrijk
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
-
Saveurs Automnales ! 13 recepten, Frankrijk
Alternatieve recepten
Pot-au-feu
1hod. 35min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Osso-buco
1hod. 20min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Sauté de veau Marengo
55 min
Blanquette de veau
1h 15 min
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Poulet basquaise
50 min
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf carottes
2h
Goulasch
50 min