Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 2 échalotes
- 200 g de blanc de poulet, coupé en dés (1 cm env.)
- 20 g de beurre
- 180 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
- sel, à discrétion
- poivre moulu, à discrétion
La sauce Béchamel
- 40 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 1 cube de bouillon de volaille
- poivre moulu, à discrétion
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (optioneel)
- 200 g de quenelle nature, coupée en rondelles
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte au poulet
2h
Sauce hollandaise
25min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Choucroute
1h 40min
Hachis parmentier
50min
Galettes de pommes de terre
45 Min
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1h 10min
Tomates farcies
50min
Pommes de terre farcies
1h 15min
Vol-au-vent aux champignons
45 Min
Sauce chasseur
35min
Galettes de viande et choucroute
40 min