Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut crumb
- 60 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 pinches ground cinnamon
- 30 g white sugar
- 30 g coconut flakes
Chilli pineapple
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred
- 250 g white sugar
- 1 fresh pineapple (1.5-2 kg, unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)
- 1000 g water
- 1 sprig fresh mint, leaves only, plus extra to serve
- 100 g rum (see Tips)
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 2 tsp gluten free cornflour
- ice cream, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 14259.3 kJ / 1188.2 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 28.4 mg
Alternatieve recepten
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Apple and cranberry farro salad
35 Min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Pearl rice meatballs
2h
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2hod. 50min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
1h 30min
Pizza dough with a trio of toppings
2 Std. 10 Min
Sticky drumettes
2h 45 min