Apparaten en accessoires
Moroccan bundt
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
16 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter for greasing
-
sesame seeds plus an extra 4 tbsp for coating80 g
-
blanched almonds100 g
-
dried figs120 g
-
dried apricots130 g
-
pitted dates200 g
-
white sugar100 g
-
natural yoghurt150 g
-
eggs5
-
plain flour300 g
-
ground cardamom1 tsp
-
ground allspice½ tsp
-
salt1 pinch
-
baking powder3 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
176.3 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1806.7 kJ /
430.2 kcal
Vetten
26.3 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
11.4 g
Koolhydraten
38.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nice bundt
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1u.
Panforte
1u. 30min
Olive and fennel grissini
25u. 30min
Lemon cake
2u.
Yoghurt cake
1u. 40min
Fatayer (spinach turnovers)
1u. 35min
Fatayer with cheese and mint
1u. 5min
White bean dip with chimichurri
15min
Almond thins
25min
Herbed lavosh
55min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3u. 40min
Ricotta gnocchi
2u.