Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De bloemkoolcouscous
- 50 g rauwe cashewnoten
- 700 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 1 citroen bio, ¼ zeste, al het sap ervan
- 2 el olijfolie
- 2 el water
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 1 granaatappel, pitjes verwijderd
De kokoskwark
- 250 g kwark, halfvol
- 250 g magere kwark
- 1 limoen gespoeld met warm water en droogedepd, ¼ zeste en 1 tl sap
- 3 el kokosrasp
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1479 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloembrood met courgette en pesto
2 Std. 30 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Quinoasalade met tomme
40 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Gestoomde broodjes
2 godz. 10 min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Hummus van rode biet
10 Min
Geklopt eiwit
5 min