Apparaten en accessoires
Mediterrane paprika's
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
6 porties
Ingrediënten
-
freekeh130 g
-
water, gefilterd plus extra voor het weken500 g
-
cherry tomaten in helften gesneden250 g
-
kappertjes op azijn30 g
-
pijnboompitten50 g
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten1 eetlepel
-
voedingsgist (zie tips)3 tl
-
gedroogde tijm¼ tl
-
courgette in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentjes2
-
lente-uien in drieën gesneden2
-
verse basilicum alleen de blaadjes2 takjes
-
paprika's (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit3
-
groentebouillonpasta (zie tips)1 tl
-
zout om te kruiden
-
gemalen zwarte peper om te kruiden
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1623 kJ /
386.4 kcal
Vetten
21.9 g
Vezels
9.6 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentesandwiches
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Omelet Caprese
30min
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Falafel met rode bieten hummus
20min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Yoghurt met appel en bosbessen
12u. 40min
Baguette / Stokbrood
3u. 45min