Apparaten en accessoires
Mediterrane paprika's
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
6 porties
Ingrediënten
-
freekeh130 g
-
water, gefilterd plus extra voor het weken500 g
-
cherry tomaten in helften gesneden250 g
-
kappertjes op azijn30 g
-
pijnboompitten50 g
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten1 eetlepel
-
voedingsgist (zie tips)3 tl
-
gedroogde tijm¼ tl
-
courgette in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentjes2
-
lente-uien in drieën gesneden2
-
verse basilicum alleen de blaadjes2 takjes
-
paprika's (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit3
-
groentebouillonpasta (zie tips)1 tl
-
zout om te kruiden
-
gemalen zwarte peper om te kruiden
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1623 kJ /
386.4 kcal
Vetten
21.9 g
Vezels
9.6 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Snackflix Board
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Tunesische Chorba
45min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Glutenvrije bloem
Geen beoordelingen
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Pisco sour
10min