Apparaten en accessoires
Mediterrane paprika's
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
6 porties
Ingrediënten
-
freekeh130 g
-
water, gefilterd plus extra voor het weken500 g
-
cherry tomaten in helften gesneden250 g
-
kappertjes op azijn30 g
-
pijnboompitten50 g
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten1 eetlepel
-
voedingsgist (zie tips)3 tl
-
gedroogde tijm¼ tl
-
courgette in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentjes2
-
lente-uien in drieën gesneden2
-
verse basilicum alleen de blaadjes2 takjes
-
paprika's (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit3
-
groentebouillonpasta (zie tips)1 tl
-
zout om te kruiden
-
gemalen zwarte peper om te kruiden
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1623 kJ /
386.4 kcal
Vetten
21.9 g
Vezels
9.6 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tikka Masala van Bloemkool
30 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 godz.
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Brak ocen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Hummus
5 min
Zoete aardappellasagne
1 godz. 20 min
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 godz. 30 min
Kleine aspergeflans
55 min
Veggie regenboog pizza
Brak ocen
Zoetzure tempé
50 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min