Apparaten en accessoires
Batbout met kaas
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
200 g melk, magerwater200 g
-
1 zakje gedroogde gistverse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
184 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
2062 kJ /
488 kcal
Vetten
12 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
76 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2u.
Harira
7u.
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Levercake
1u. 50min
Gazellehoorns
1u.
Ezogelin Soep
1u. 5min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Avocadosap met dadels
5min