
Apparaten en accessoires
Batbout met kaas
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
water200 g
-
verse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
488 kcal /
2062 kJ
Eiwitten
16 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
76 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
184 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12hod. 20min
Glutenvrij Brood
Žádné hodnocení
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Žádné hodnocení
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Žádné hodnocení
Tunesische Chorba
45min
Gozleme
1hod. 40min
Drie kaas pides
1hod. 40min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2hod. 40min
Pizza lahmacun a la Turk
1hod.
Ovenburger
1hod. 45min
Avocadosap met dadels
5min
Harira
7hod.