Apparaten en accessoires
Batbout met kaas
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
200 g melk, magerwater200 g
-
1 zakje gedroogde gistverse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
184 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
2062 kJ /
488 kcal
Vetten
12 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
76 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Minipizza’s
1u. 20min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Harira
7u.
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Gazellehoorns
1u.
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Avocadosap met dadels
5min
Muntthee
25min
Dubai Chocolate Tiramisu
Geen beoordelingen