Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ui, doormidden gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 14 takjes verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)
- 20 g olijfolie
- 1 afgestreken tl karwij, gemalen
- 1 afgestreken tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 afgestreken tl Ras el Hanout
- 200 g kippenborstfilet, in reepjes gesneden
- 1 tomaat, gesneden in dobbelstenen
- 30 g tomatenpuree
- ½ tl zout
- 800 g water
- 250 g gerstgriesmeel, tchicha type (zie tips)
- 200 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 10 g citroensap (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2705 kJ / 638.8 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 104.5 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 471 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Avocadosap met dadels
5 min
Batbout met kaas
30 min
Harira
7 godz.
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Cholent
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20 min
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10 min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen