Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ui, doormidden gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 14 takjes verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)
- 20 g olijfolie
- 1 afgestreken tl karwij, gemalen
- 1 afgestreken tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 afgestreken tl Ras el Hanout
- 200 g kippenborstfilet, in reepjes gesneden
- 1 tomaat, gesneden in dobbelstenen
- 30 g tomatenpuree
- ½ tl zout
- 800 g water
- 250 g gerstgriesmeel, tchicha type (zie tips)
- 200 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 10 g citroensap (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2705 kJ / 638.8 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 104.5 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 471 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan cheeseburgers
10 godz.
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Boemkool buffalo hapjes
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
Geen beoordelingen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 min
Avocadosap met dadels
5 min
Batbout met kaas
30min
Harira
7u.
Iers sodabrood
Geen beoordelingen