Apparaten en accessoires
Harira
Voorbereiding. 15min
Totaal 7u.
6 porties
Ingrediënten
-
kikkererwten wit, gedroogd100 g
-
water1350 g
-
bloem20 g
-
tomatenpuree30 g
-
tomaten doormidden gesneden350 g
-
ui doormidden gesneden80 g
-
knoflookteentje1
-
verse koriander met stengels4 takjes
-
verse peterselie met stengels4 takjes
-
selder in stukken gesneden100 g
-
300 g rundvlees, (schenkel of karbonade), in kleine stukjes gesneden (1 x 1 cm)lamsvlees (optioneel) (schouder), in kleine stukjes gesneden (1 x 1 cm)300 g
-
Ras el Hanout of kruidenmix2 tl
-
zout1 el
-
groene linzen, gedroogd100 g
-
citroensap1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
910 kJ /
217 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bulgur en rode linzensoep
50min
Fatayer met kaas en munt
2u.
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Kleverige toffeepuddings
Geen beoordelingen
Drie kaas pides
1u. 40min
Avocadosap met dadels
5min
Muntthee
25min
Tunesische Chorba
45min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Stoofpot van linzen
2u. 35min