
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Het deeg
- 180 g water
- ¼ blokje verse gist, (ong. 10 g), verkruimeld
- 300 g bloem, en wat meer om te bewerken
- ¾ tl zout
- 1 el olijfolie
De saus
- 200 g tomatenblokjes uit blik
- ½ tl gedroogde oregano
- ¼ tl zout
- ½ tl suiker
- 2 snuifjes gemalen peper
- 125 g mascarpone
- 140 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
- 1 gele paprika, (ong. 180 g), in reepjes
- 150 g mozzarella, in blokjes (2 cm)
- 100 g salami, in plakjes
- 70 g ontpitte zwarte olijven
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2895 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amandel Spritz-koekjes
1u.
Pizza Margherita
2u. 10min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Bloemkool-chorizoquiche
1u. 5min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Vegan cheeseburgers
10u.
Marshmallows
2u. 30min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3u. 35min
Hot dogs
35min
Komkommersalade met dille
Geen beoordelingen
10min
Chocolade-perencake
Geen beoordelingen
1u. 15min