Apparaten en accessoires
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
4 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water220 g
-
suiker1 tl
-
3 g gedroogde gistverse gist10 g
-
broodmeel plus extra voor afstoffen400 gram
-
extra vergine olijfolie plus 2 eetlepels en extra voor het invetten20 gram
-
zeezout plus extra naar smaak1 theelepel
Topping
-
mozzarella uitgelekt, in stukken gesneden100 g
-
100 g Gruyère kaas, in stukken gesnedenFontina kaas in stukken gesneden100 g
-
bloem om te bestuiven
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
artisjokhart, uit blik (uitgelekt gewicht), in vieren gesneden240 g
-
truffelolie naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24.9 g
Calorieën
2786 kJ /
665 kcal
Vetten
27.8 g
Koolhydraten
75 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Vegan boter
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Tarte Tatin
2u.
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Boerenbrood
2u.
Bloemige Focaccia
Geen beoordelingen
Drie soorten melk cake
2u.
Roggebroodjes
12u.