Compatibele versies
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 220 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar la sartén)
- 500 g de hojas de acelgas limpias y troceadas
- 1 ½ cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 6 huevos
- 1 tomate de ensalada pelado y cortado en rodajas finas (200 g aprox.)
- 2 - 3 lonchas de jamón serrano (60 g aprox.) muy finas
- 4 lonchas de queso (90 g aprox.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 588 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla de calabacín
30 min
Tortilla de champiñones al ajillo
25min
Tortilla de verduras
30 min
Crumble de brócoli, pollo y almendras
35min
Tortilla de coliflor
40 min
Acelgas en adobillo
40 min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 min
Calabacines rellenos de arroz y carne
1h
Tortilla paisana
40 min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20 min
Tortilla de verduras con chorizo
50min
Acelgas con bechamel
50min