Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano

Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano

4.6 197 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
8 raciones

Ingrediënten

  • 200 - 220 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar la sartén)
  • 500 g de hojas de acelgas limpias y troceadas
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 6 huevos
  • 1 tomate de ensalada pelado y cortado en rodajas finas (200 g aprox.)
  • 2 - 3 lonchas de jamón serrano (60 g aprox.) muy finas
  • 4 lonchas de queso (90 g aprox.)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 7.2 g
Calorieën 588 kJ / 141 kcal
Vetten 10.5 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 4.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...