Compatibele versies
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 220 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar la sartén)
- 500 g de hojas de acelgas limpias y troceadas
- 1 ½ cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 6 huevos
- 1 tomate de ensalada pelado y cortado en rodajas finas (200 g aprox.)
- 2 - 3 lonchas de jamón serrano (60 g aprox.) muy finas
- 4 lonchas de queso (90 g aprox.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 588 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla paisana
40 dk
Acelgas con bechamel
50min
Tortilla de champiñones al ajillo
25 dk
Tortilla de coliflor
40 dk
Tortilla de verduras con chorizo
50min
Tortilla de verduras
30 dk
Tarta salada de calabaza y espinacas
1sa 20 dk
Milhojas de repollo
1sa 15 dk
Tortilla de calabacín
30 dk
Quiche de pollo con jitomate con albahaca
1sa
Rollos de acelga con merluza para dos
30 dk
Calabacines rellenos de arroz y carne
1sa