Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
240
g de arroz integral
of 240 g de arroz de grano redondo - 100 g de dátiles sin hueso
- 140 g de manzana con piel (sin semillas, en cuartos)
- 60 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el molde)
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 1 cucharada de psyllium
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de nueces peladas
- 4 huevos
- 100 g de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 723 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 201.8 mg
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1h 15min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pastas de almendra sin gluten
1 godz.
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3 Std.
Cookies de cacahuete y plátano (sin gluten)
1h 45min
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2 Std.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 Std.