Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten

4.6 149 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 rebanadas

Ingrediënten

  • 240 g de arroz integral
    240 g de arroz de grano redondo
  • 100 g de dátiles sin hueso en trozos
  • 140 g de manzana con piel (sin semillas, en cuartos)
  • 60 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el molde)
  • 1 ½ cucharaditas de polvo de hornear
  • 1 cucharadita de bicarbonato
  • 1 cucharada de psyllium
  • ½ cucharadita de sal
  • 80 g de nueces peladas
  • 4 huevos
  • 100 g de agua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 rebanada

Natrium 201.8 mg
Eiwitten 3.4 g
Calorieën 723 kJ / 172 kcal
Vetten 8.4 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 22.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...