Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1100 g d'eau
- 200 g de lentilles blondes
- 200 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 5 feuilles de blette, coupées en chiffonnade
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le jus d'un citron jaune
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1173.3 kJ / 279.3 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 199.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentilles à la marocaine
50min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Velouté de pois cassés, crème au citron confit
1 Std. 10 Min
Soupe de blette
35min
Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau
1h 50 min
Soupe printanière courgettes, haricots, pesto
13 Std. 35 Min
Falafels de fèves
1h
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Poulet mesfioui
1h 20 min
Zaalouk de chou-fleur
30 min
Soupe de pois cassés finlandaise
12h
Soupe de lentilles corail
40 Min