Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only (reserve stems)
-
2 - 3
sprigs chervil, fresh, leaves only (reserve stems)
of 2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems) - 1 tomato, halved (approx. 2 oz)
- 3 oz shallots, halved
- 3 oz white wine vinegar
- 6 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato paste, to taste
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 481.6 kJ / 115.1 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 130.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mayonnaise
5 dk
Hollandaise Sauce
15 min
Mayonnaise (3 Minute)
10 dk
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 dk
Eggcellent Caeser Dressing
10 dk
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40 dk
Steak Tartare
15 min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1sa
Moussaka
2 godz. 20 min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 dk