Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only (reserve stems)
-
2 - 3
sprigs chervil, fresh, leaves only (reserve stems)
of 2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems) - 1 tomato, halved (approx. 2 oz)
- 3 oz shallots, halved
- 3 oz white wine vinegar
- 6 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato paste, to taste
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 481.6 kJ / 115.1 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 130.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Caramel Ice Cream
14h
Béarnaise sauce
15min
Frozen Custard
10小时 25 分钟
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Béarnaise Sauce
20 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Blackberry Port Granita
6h 30 min
Black Garlic and Onion Jam
55min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 Min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 Std. 50 Min
Chicken Liver Parfait
2h 40min