Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz canola oil
- ½ oz fresh dill, leaves only
- ½ - 1 oz caster sugar, to taste
- ½ oz white wine vinegar
- ½ oz lemon juice
- 1 oz Dijon mustard or other medium hot mustard
- 1 oz Bavarian style sweet mustard
- 1 egg yolk, from a large egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 685.9 kJ / 163.9 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 124.3 mg
Alternatieve recepten
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Chicken Liver Pate
25min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Almond Dip
10min
Salted Caramel Ice Cream
30min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 Std. 25 Min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Lobster Bisque
1h 50 min.
Sabayon (Zabaglione)
15min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 Std.
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min