Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz canola oil
- ½ oz fresh dill, leaves only
- ½ - 1 oz caster sugar, to taste
- ½ oz white wine vinegar
- ½ oz lemon juice
- 1 oz Dijon mustard or other medium hot mustard
- 1 oz Bavarian style sweet mustard
- 1 egg yolk, from a large egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 685.9 kJ / 163.9 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 124.3 mg
Alternatieve recepten
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Curry Ketchup
30min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9 godz.
Classic Zabaglione
15min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2h 45min
Mushroom Pâté
1h 30min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Chicken Liver Pate
25 Min
Classic Swiss Fondue
15min