Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz canola oil
- ½ oz fresh dill, leaves only
- ½ - 1 oz caster sugar, to taste
- ½ oz white wine vinegar
- ½ oz lemon juice
- 1 oz Dijon mustard or other medium hot mustard
- 1 oz Bavarian style sweet mustard
- 1 egg yolk, from a large egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 685.9 kJ / 163.9 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 124.3 mg
Alternatieve recepten
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Mayonnaise
5min
Southwest Creamed Corn
25 min
Lemon Curd
1h
Hollandaise Sauce
15 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Apple Cranberry Chutney
1h 5min
Classic Swiss Fondue
15 min
Jalapeño Poppers
1h
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Blue Cheese Dressing
5min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 Min