Apparaten en accessoires
Mustard-Dill Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
12 oz
Ingrediënten
-
canola oil7 oz
-
fresh dill leaves only½ oz
-
caster sugar to taste½ - 1 oz
-
white wine vinegar½ oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard or other medium hot mustard1 oz
-
Bavarian style sweet mustard1 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 oz
Natrium
124.3 mg
Eiwitten
0.3 g
Calorieën
685.9 kJ /
163.9 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Asparagus Cream Soup
25min
Gazpacho
1u. 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Smoked Salmon Dip
10min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4u. 50min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3u. 30min
Arrabbiata Sauce
50min
Chocolate Orange Mousse
2u. 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18u. 25min
Hollandaise Sauce
15min
Cream of Asparagus Soup
15min