Apparaten en accessoires
Masa choux
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
18 unidades
Ingrediënten
-
150 g de agua
-
80 g de mantequilla en trozos
-
1 pellizco de sal
-
2 cucharaditas de azúcar (optioneel) (10 g)
-
120 g de harina de repostería
-
3 huevos (M)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Eiwitten
2 g
Calorieën
300 kJ /
72 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Brazo de gitano
3u.
Crema pastelera
10min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1u.
Tronco de Navidad con praliné
2u. 20min
Profiteroles
2u.
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25u. 40min
Petisús (éclairs)
1u. 50min
Merengue suizo
10min
Bizcocho genovés
1u. 50min
Hojaldre rápido
2u.
Buñuelos de viento
1u.
Tarta San Marcos
4u.