Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharaditas de azúcar (10 g) (optioneel)
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos (M)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 300 kJ / 72 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10min
Merengue suizo
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Bizcocho genovés
1h 50 min.
Glaseado blanco
5min
Petisús (éclairs)
1h 50 min.
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Crema de mantequilla
5min
Almíbar básico
10min
Profiteroles
2h
Brazo de gitano
3 Std.