Apparaten en accessoires
Glaseado de chocolate (ganache)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
180 g
Ingrediënten
-
100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 180 g
Natrium
50.4 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
3657 kJ /
874 kcal
Vetten
72.2 g
Vezels
10.9 g
Verzadigd vet
42.9 g
Koolhydraten
48.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ganache de chocolate
1u. 10min
Baño de chocolate
5min
Almíbar básico
10min
Bizcocho genovés
1u. 50min
Masa sablé
1u. 50min
Crema de mantequilla
5min
Glaseado blanco
5min
Nata de trufa
8u. 15min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Tarta para celebraciones
7u.
Ganache de chocolate blanco
1u. 5min