Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 5 huevos
- 140 g de azúcar
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
of ½ cucharadita de vainilla líquida - 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de relleno
- 300 g de leche
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 30 g de harina de repostería
- 60 g de azúcar
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 5.9 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10 Min
Masa choux
2 Std.
Bizcocho genovés
1h 50 min
Profiteroles
2 Std.
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 Std.
Tronco de Navidad con praliné
2h 20 min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Almíbar básico
10 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min
Buñuelos de viento
1h
Bambas de nata
1h 50 min
Tarta San Marcos
4 Std.